Club '90 speelde vrijdagavond 2-2 gelijk tegen Tarija.

Wedstrijdverslag zvc Club’90 – zvc Tarija
Billijke uitslag na een gelijkopgaande partij zaalvoetbal.
 
Van bij de aanvang ging de partij op en neer. Reeds na 3’ kenden de bezoekers succes 0-1. Club’90 weerde zich en kon op de 11’ de bordjes in evenwicht brengen, 1-1 langs Joren Willems. Deze stand wijzigde niet voor rusten.
 
Na de pauze bouwden beide ploegen mooie aanvallen op maar de doelwachters verhinderden onheil. Op de 33’kon Joren Willems Club’90 op voorsprong schieten 2-1 maar in de 44’ kwamen de jongens van Tarija terug langszij 2-2. Beide ploegen zwoegden nog om het laken naar zich toe te trekken, vergeefs echter, de stand wijzigde niet meer. Even later floot een goedleidende scheidsrechter de partij af. Eindstand 2-2.
 
Deze uitslag was een juiste weergave van de partij oordeelde Club’90 coach Willy Vervoort die wel enkele manschappen recupereerde zonder echter over een volledige ploeg te kunnen beschikken.
 
Volgende wedstrijd aan huis op vrijdag 18 november’11 tegen Selexion, ploeg die op dit moment hekkensluiter is. Zonder overmoed moet dit 2 punten opleveren. Toch is de tegenstand niet te onderschatten aldus coach Willy Vervoort. Aftrap om 21u in de Sportahal te Tongerlo.